1. gün
Kahvaltı: Kurutulmuş meyve, yulaf lapası ve biraz süt.
Öğle yemeği: Mercimek çorbası, yulaflı kek, bol limonlu salata.
Akşam yemeği: Karışık sebzelerle yapılmış baharatlı, az yağlı ve tuzsuz yemek, yanına biraz pilav.
2. gün
Kahvaltı: Bol miktarda taze meyve ve salata.
Öğle yemeği: Haşlanmış sebze üzerine az yağ koyarak kendi seçeceğiniz sebzelerden bir yemek hazırlayın.
Akşam yemeği: Etsiz türlü, kırmızı mercimek - pirinç çorbası.
3. gün
Kahvaltı: Ballı yulaf lapası.
Öğle yemeği: Bu kez sebzeleri az yağda hafif kızartarak bir yemek hazırlayın. Yanında biraz yoğurt yiyebilirsiniz.
Akşam yemeği: Haşlanmış sebze ve fırında yağsız pişmiş patates. Bol miktarda istediğiniz meyveden yiyebilirsiniz.
4. gün
Kahvaltı: Yağsız kızarmış ekmek ve yanında bal.
Öğle yemeği: Mercimek ya da sebze çorbası.
Akşam yemeği: Kurutulduktan sonra kızarmış sebze ve üzerine soya sosu (yağsız başka bir tür sos da hazırlayabilirsiniz. )
5. gün
Kahvaltı: Büyük bir kase dilimlenmiş kavun ve üzerine pekmez.
Öğle yemeği: Haşlanmış mısır salatası ve yanında çorba.
Akşam yemeği: Yanında yoğurtlu dolma yiyebilirsiniz.
6. gün
Kahvaltı: Yalnız meyve.
Öğle yemeği: Domates soslu makarna.
Akşam yemeği: Pilav ve sebze kebabı.
7. gün
Kahvaltı: Ballı yulaf ezmesi ve süt.
Öğle yemeği: Sebze çorbası, salata, bir dilim kepekli ekmek ve mısır.
Akşam yemeği: Yağsız ve sossuz makarna. Üzerine çok az kızdırılmış yağ ekleyebilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder